logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Versnellingsbak spoelen

Problemen met de versnellingsbak? Wij lossen het op

Hieronder lees je meer over onze dienst versnellingsbak spoelen. Onderaan de pagina vind je direct onze contactgegevens zodat je bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

 

GS_23_content_image_15695721001548258608

Versnellingsbak spoelen

Schakelt de automatische versnelling schokkerig of slipt de automaat bij het schakelen? Schakelt de automaat koud niet zoals het hoort of ervaar je een ander probleem met de automatische versnellingsbak van jouw auto? Spoelen lost 70% van de meest voorkomende problemen met automatische versnellingsbakken op!
Maak een afspraak en zorg dat jouw auto weer soepel rijdt!

Automaat spoelen Powerflush
De meeste problemen met automatische transmissies worden veroorzaakt door vervuiling en ouderdom van de transmissieolie. Deze ATF-olie - die voor een goede smering van alle onderdelen zorgt - is bij oudere auto's en hoge kilometerstanden vaak te oud of te vervuild om nog goed zijn werk te kunnen doen. Het gevolg is dat de automaat niet goed meer werkt en er foutcodes ontstaan.
Een grondige reiniging is ons advies. Kom daarom lang bij GS Automotive voor een deskundig advies. Waar veel garages alleen de transmissieolie vervangen of je zelfs richting een dure revisie sturen, adviseren wij bij GS Automotive alleen de beste en voordeligste oplossing. GS Automotive is gespecialiseerd in het verhelpen van storingen in de automaat. Dit doen wij door de automaat te flushen met onze Powerflush machine. Dit is een moderne methode om de volledige automaat te spoelen waarbij we alle ATF-olie, dus inclusief alle leidingen, de koppelomvormer, de mechatronic en de oliekoeler, verversen. Dit is beter dan de ouderwetse manier waarbij slechts een klein deel van de olie wordt vervangen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Light website